رباتیک

ترویج فناوری و تکنولوژی رباتیک

رباتیک

ترویج فناوری و تکنولوژی رباتیک

SpaceRobot store
SpaceRobot
رباتیک

وبلاگی برای ترویج فناوری و تکنولوژی رباتیک

ششمین کنفرانس بین المللی ایکرام

اسلاید شو

ناو بدون سرنشین پروگرس ام اس -8

پنجشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۶، ۰۸:۵۷ ق.ظ

متخصصان شرکت "روسکاسموس" در پایگاه پرتاب‌های فضایی "بایکونور"،دومین مرحله آماده‌سازی موشک "سایوز 2-1 آ" برای پرتاب ناو باربری بدون سرنشین "پروگرس ام.اس-8" را به پایان رساندند.


به گزارش SpaceRobot ، به نقل از ایسنا؛ آماده سازی ناو باربری بدون سرنشین "پروگرس  ام.اس-8" برای اتصال به ایستگاه فضایی بین‌المللی تحت نظارت دقیق کارشناسان این شرکت صورت می‌گیرد و امروز اعضای مدیریت فنی در بایکونور مراحل پیکره بندی(مونتاژ) انجام شده را تایید کردند.

این پرتاب که با هدف پرواز تحویل سوخت، تجهیزات، غذا، آب و سایر نیازهای سرنشینان ایستگاه فضایی بین‌المللی برنامه‌ریزی شده است روز 11 فوریه 2018 صورت خواهد گرفت.

این ناو چهارصد و سی هشتمین فروند از سفینه‌های باربری پروگرس بشمار می‌رود که از سال 1978 کار تدارکات و رساندن تجهیزات به ایستگاه‌های فضایی را بر عهده دارد. پروگرس ام.اس-8 از آغاز به کار ایستگاه فضایی بین‌المللی شصت و نهمین ناو باربری از این نوع بشمار می‌رود که با هدف تامین نیازمندی‌های ساکنان این مجتمع عظیم مداری به فضا پرتاب می‌شود.

این سفینه که 2450 کیلوگرم محموله و تجهیزات شامل حدود 1270 کیلوگرم غذا، 700 کیلوگرم سوخت، 50 کیلوگرم اکسیژن و هوا و 420 کیلوگرم آب را با خود حمل می‌کند به واحد "زوزدا"  که یکی از بخش‌های ایستگاه فضایی بین المللی است متصل خواهد شد.

خبرگزاری تاس به نقل از سخنگوی مرکز هدایت پرواز واقع در حومه مسکو اعلام کرد که در ساعت 18:25 به وقت مسکو، تصحیح مدار ایستگاه فضایی بین‌المللی با استفاده از موشک‌های حرکتی و اصلاح مدار واحد زوزدا انجام شد که 23 ثانیه طول کشید. براساس گفته تاس، ارتفاع مدار ایستگاه با این مانور، حدود ​​600 متر افزایش یافت و به ارتفاع تقریبی 404.8 کیلومتری نسبت به زمین رسید تا شرایط لازم برای اتصال پروگرس فراهم گردد. اصلاح قبلی برای اطمینان از انجام درست ماموریت پروگرس در 17 ژانویه صورت گرفت که مدار ایستگاه را به طور تقریبا ​​400 متر افزایش داد.

بنا به گفته ولادیمیر سالاویف رییس مأموریت‌های بخش روسی ایستگاه فضایی بین‌المللی، ناو باربری بدون سرنشین پروگرس ام.اس-8 پس از پرتاب، طی پروازی دو مرحله‌ای که شش ساعت طول می‌کشد خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد رساند.

ناوهای باربری بدون سرنشین پروگرس که بر پایه سفینه سایوز ساخته شده‌اند، فاقد سپر حرارتی هستند و به همین دلیل پس از پایان ماموریت و تخلیه کامل، از ایستگاه جدا شده و در اثر برخورد به لایه‌های جو زمین به کلی نابود می شوند.

در حال حاضر دو گروه سه نفره فضانوردان شامل الکساندر میسورکین و آنتوان اشکالپروف (از روسیه) ، مارک واندهی، اسکات تینگل و جوزف آکابا (از آمریکا) و نوریشیگه کانای (از ژاپن) در این ایستگاه به سر می‌برند.

میسورکین، واندهی و آکابا فضانوردان ناو کیهانی سایوز ام.اس-6 هستند که 12 سپتامبر 2017 به فضا پرتاب شدند و تا 28 فوریه 2018 آنجا خواهند بود. اشکالپروف، اسکات تینگل و نوریشیگه کانای در 17 دسامبر 2017 با ناو کیهانی سایوز ام.اس-7 راهی مدار شدند و به آنها پیوستند. گروه اخیر تا 3 ژوئن سال جاری میلادی در فضا فعالیت خواهند داشت.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی